Castel Events Castel Events

Ursitoare cu Artisti VIP


Ursitoarea este acea persoană care are darul de a prevesti cele ce vor avea să se întâmple în viața unui tânăr născut și care va fi soarta lui. De cele mai multe ori, urările lor de bine ajung să se demonstreze mai târziu foarte adevărate. Tot mai des, ele sunt cerute pe la botezurile copiilor pentru a prevesti noroc și viață bună. Astfel ele au ajuns foarte căutate, iar o parte dintre ele au ajuns să fie cerute chiar și la petrecerile cu pretenții, precum cele cerute de starurile din showbizul românesc. Ceea ce este interesant, este că o parte din ele sunt clasificate și apreciate ca fiind foarte bune la ceea ce fac, iar ceea ce acestea au prevestit, s-a întâmplat de fiecare dată. O fi oare adevărat? Totuși trebuie să ținem cont că valoarea lor este mai mult simbolică, dând un aer de spectacol și prin costumația extravagantă pe care o au. De regula, sunt trei sau patru femei tinere și frumoase, îmbrăcate în zâne, purtând rochii viu colorate și emanând bună-stare pentru toată lumea prin tinerețea și frumusețea lor.

Noi am actualizat conceptul, aducand Ursitoare cu Artisti VIP in locul ursitoarelor traditionale. Exista pe piata mai multe site-uri care folosesc titulatura Ursitoare VIP, unele chiar inregistrate la OSIM, dar nici unul nu ofera VIP-uri pe post de ursitoare. Noi va oferim un concept modern, cu VIP-uri adevarate.

Ele au căpătat o importanță din ce în ce mai mare, fiind foarte căutate. Asta atât datorită ursirii lor simbolice, cât și pentru faptul că ideea de ursitoare pornește de la vechile basme, iar acestea aduc un aer de poveste momentului. După cum aminteam mai sus, vestimentația lor este una deosebită, ispirând și aducând bună-stare mai ale copiilor, care de fiecare dată sunt uimiți de prezența lor.

CastelEvents vă poate pune la dispoziție astfel de ursitoare, încă dintre cele mai apreciate și căutate. Organizând diferite evenimente de-a lungul a mai bine de 14 ani, am ajuns să avem în echipa noastră și astfel de tinere ursitoare, care să aducă o altfel de atmosferă botezurilor. Tot ceea ce vă putem spune este că sunt încântătoare, copii le vor iubi costumația de poveste, iar urselile lor de bine vor prinde. Alături de acestea, vom avea grijă să captăm fiecare moment cu ajutorul camerelor noastre de filmat și să vă facem cele mai reușite fotografii. De asemenea vă vom asigura o muzică pe măsura așteptărilor voastre, având DJ foarte buni și apreciați. O noapte întreagă de muzică bună și dedicații speciale făcute pentru oameni dragi. Ce poate fi mai frumos? Toate acestea împreună vor face din aniversarea dumneavoastră ceva original, spectaculos, plin de viață, exact așa cum vă doriți. Echipa noastră de specialiști va sta la dispoziția dumneavoastră și va avea grijă ca tot ce vă doriți să se întâmple numaidecât. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar noi vom răspunde cererii dumneavoastră, oferindu-vă cele mai bune servicii și dând dovadă, ca și până acum de seriozitate, punctualitate și profesionalism. Dați-ne șansa să vă demonstrăm că noi suntem ceea de ce aveți nevoie pentru a avea o festivitate aleasă, reușită, incredibilă. Aici pe site-ul nostru puteți vedea diverse materiale cu realizările noastre, de asemenea descrieri ale serviciilor noastre și chiar anumite recomandări de restaurante pe care le facem deoarece experiența ne-a permis să ne pronunțăm asupra localurilor serioase și pe măsura așteptărilor noastre. Contactați-ne numaidecât pentru festivitățile visurilor voastre.

 

 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share