Castel Events Castel Events

Machiaj profesional


Multe detalii sunt importante atunci când vrem să arătăm bine, atunci când vrem să lăsăm o impresie bună în cazul unui eveniment important din viața noastră. Acesta este un adevăr general valabil, atât în cazul bărbaților cât și al femeilor. Chiar și așa, femeile depun o muncă în mod considerabil mai mare și mai complexă decât bărbații pentru a considera că sunt pregătite pentru un eveniment. Aspecte precum vestimentația, încălțămintea, părul, accesoriile și nu în ultimul rând machiajul. Toate aceste împreună trebuie să fie în armonie unele cu altele, să se asorteze, așa încât imaginea femeii să fie una așa cum aceasta și-o dorește. Este multă muncă în spatele oglinzii unei femei și trebuie respectat efortul acestora de a încerca să se prezinte cât mai bine.

În ceea ce privește machiajul, un aspect deosebit de important pentru o femeie, acesta trebuie tratat cu mare interes, întrucât trebuie să se potrivească perfect cu restul detaliilor. Asocierea de culori nu este un lucru chiar atât de simplu, dacă se vrea a păstra o oarecare discreție și de a lăsa o impresie bună. Un machiaj făcut necorespunzător, poate ruina imaginea cuiva. De aceea este recomandat lucrul cu profesioniști. Experiența acestora se simte în modul în care lucrează. Aceștia sunt tot timpul la curent cu ultimele tendințe și sunt capabili să facă îndrumări pertinente în ceea ce privește anumite tipuri de machiaje, mai simple sau mai sofisticate, în funcție de dorința clientei sau de evenimentul la care urmează să participe. Un profesionist știe imediat și ce tip de machiaj se potrivește perfect cu ochii, cu tenul, cu forma feței unei persoane, chiar și cu culoarea și felul în care stă părul,  putând crea astfel un contrast potrivit, așa încât, în final să existe un echilibru perfect.

 

Cele mai frumoase și reușite machiaje le fac cei din echipa CastelEvents. Puteți fi sigure de asta, doamnelor și domnișoarelor. Experiența, seriozitatea și mulțumirile din partea clienților noștri își spun cuvântul. Dacă machiaj profesional este întrebare, noi suntem răspunsul. De ce să colaborați cu noi? Pentru că machiajele făcute de specialiștii noștri au fost apreciate ani de-a rândul de diferite persoane, fapt pentru care am primit și numeraose recomandări de la acestea. Domeniul nostru de activitate este însă mult mai diversificat, noi ocupându-ne de diverse aspecte care țin de organizarea unor evenimente precum nunți, botezuri, diverse aniversări, onomastici. Oferim servicii de fotografiere ( avem fotografi foarte buni și cu multă experiență), servicii de filmare la diverite niveluri de calitate ( de la Full HD, la 4k și Ultra HD ), focuri de artificii și fum greu, nopți de karaoke, „Trash the dress”, Dj și sonorizare, torturi pentru nunți sau botezuri, lumânări, buchet pentru mireasă, mărturii pentru nunți sau botezuri și multe altele pe care le puteți vedea dumneavoastră pe acest site. Sunteți la un click distanță de a avea cea mai frumoasă și satisfăcătoare colaborare din totdeauna, întrucât seriozitatea și profesionalismul nostru vă va convinge că ați făcut cea mai bună alegere. Noi vă putem oferi un machiaj perfect și de asemenea, niște evenimente de basm!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share