Castel Events Castel Events

Organizare nunta


Sunteți  pe punctul de a face cel mai important pas din viața voastră. De ce să nu fie totul perfect? De ce să nu radiați, să vă simțiți așa cum trebuie să se simtă cu adevărat un cuplu aflat la început de drum?  Lăsați-ne să vă ghidăm întru cea mai frumoasă experiență și să vă oferim cele mai înduioșătoare amintiri.

Profesionalismul nostru constă în satisfacția dumneavoastră. Misiunea noastră este aceea de a simți bucuria unui lucru săvârșit, în cele mai bune condiții. Fiecare moment va fi imortalizat cu aparatură de înaltă performanță, dumneavoastră  având acces la un vast material foto/video ulterior.

Nunta,  mai ales cea românească, trebuie să fie un amalgam de tradiții îmbinate armonios  care să facă omul să se simtă bine, indiferent de ce rol ocupă acolo: fie că este mire, naș, socru sau unul dintre nuntași.

Scopul nostru? Ei bine, ceea ce urmărim noi este ca dumneavoastră să aveți parte de tot ceea ce vă doriți. Odată exprimate, toate dorințele vor deveni misiunea noastră principală. Vom aduce decorații splendide, de basm, vom crea o atmosferă feerică.  Muzica noastră vă va învălui sufletele alături de Dj-ul  nostru care vă va fi la dispoziție pentru întreaga noapte. Colecția de muzică este foarte diversificată, putând alege între foarte multe genuri și artiști cunoscuți de dumneavoastră.

Nunta trebuie să fie o îmbinare perfectă între vechea tradiție strămoșească și viziunea optimistă  și încărcată de speranță a omului tânăr. De ce să nu le îmbinăm pe acestea și să obținem ceva care să umple toate inimile nuntașilor noștri? Pețitul este un moment foarte important al nunții românești  când tânărul mire aflat în fața unei mari provocări, aceea de a își convinge viitorii socri că merită mâna tinerei. La fel de important este și gătitul miresei, care încă din zorii dimineții face tot efortul posibil să fie cât mai încântătoare și să îl facă pe mire, mândru de alegerea făcută. Toate aceste momente ritualice trebuie păstrate, iar de aceea suntem noi aici. Noi vă vom oferi sprijinul necesar și vom face posibil acest vis.

Ne dorim să colaborăm și să legăm în primul rând o prietenie profesională!  Dincolo de ocupațiile organizatorice pe care le stăpânim cu un profesionalism, bazat în primul rând pe experiență și promptitudine, stafful nostru este apreciat pentru latura sa umană, pentru armonia pe care o crează într-un mediu cald și prietenos.  Noi vă vom permite să vă faceți lipsiți de orice grijă de natură organizațională, făcând din nunta voastră una de poveste.

De la gătitul miresei, la ceremonialul religios și cel oficial din fața instanței juridice, până la petrecerea plină de surprize plăcute din partea celor mai pregătiți profesioniști, vă vom asigura o permanentă susținere și  zâmbete radiante. Fericirea  și satisfacția sunt cea mai mare răsplată pe care o putem primi. Tot ceea ce vrem este ca dumneavoastră să vă simțiți mulțumiți, fericiți și optimiști, aflându-vă în fața unei lungi vieți împreună. O căsnicie frumoasă trebuie să aibă un început pe măsură, iar noi considerăm că suntem alegerea potrivită. Contactați-ne pentru un ceremonial de poveste!

 

 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share