Castel Events Castel Events

Filmare FullHD


 

FullHD este un mod video, definit de o rezoluție de 1920x1080 (2.1 megapixeli). Ea mai este denumită prescurtat  și FHP sau 1080p, după numărul de pixeli de pe orizontală. Majoritatea clipurilor video de pe youtube ( cele oficiale) au acest nivel de calitate ca punct maxim. Există și mici excepții, dar presupun ecrane mult mai performante decât cele cu care ne-am obișnuit cu toții. FullHD este un mod foarte bun, calitatea video este foarte în regulă, chiar ireproșabilă și poate fi rulat, mai nou, pe orice dispozitiv media ( telefon, tabletă, TV, laptop, computer etc.). Tocmai din această cauză, pentru că este compatibil cu o gamă largă de produse, el este foarte căutat în filmarea a diverse evenimente. Se poate transmite relativ ușor de pe un dispozitiv pe altul și se vede foarte bine. Până nu de foarte mult timp, aceasta era de fapt rezoluția maximă apărută pe piața de dispozitive media.

Bineînțeles că există multe dispozitive capabile să înregistreze video la calitatea aceasta, însă, pentru un randament optim, este nevoie ca aceste dispozitive să fie optimizate. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, ele au nevoie de o calibrare bună, de un microfon de înaltă performanță, pentru că și sunetul este foarte important. Cameramanul trebuie să aibă experiență pentru că astfel va ști unghiurile din care trebuie să filmeze. Este importantă marca și modelul camerei de filmat, deoarece aceste pot schimba total aspectul și calitate. Un bun cameraman știe cu ce să lucreze. Aici doar o îndelungată experiență își poate face simțită prezența. Echipa noastră vă poate confirma acest lucru.

Înregistrarea video este importantă dacă vrem să surprindem anumite momente importante din viața noastră.

CastelEvents vă poate oferi cea mai plăcută experiență, filmând în FullHD într-un mod total profesional. Noi o facem așa cum trebuie! Asta pentru că am mai făcut-o înainte și știm cum trebuie să arate un videoclip de calitate. Putem filma pe durate foarte mari, de la momente mici până la evenimente întregi pe durata a ore în șir.

O experiență cu noi este tot ceea ce aveți nevoie. Acest lucru vă poate fi confirmat de clienții cu care am avut colaborări în trecut. Aceștia au fost foarte mulțumiți de serviciile noastre, fapt pentru care am primit feedback pozitiv și nenumărate recomandări. Experiența noastră de mai bine de 14 ani în domeniu ne face să cunoaștem pretențiile clienților noștri și să știm cum trebuie să arate un produs de calitate.

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar surprinderea momentelor dragi la cea mai înaltă calitate va deveni o realitate. Aparatura noastră este frecvent verificată de profesioniști și de aceea nu ne vom confrunta niciodată cu probleme tehnice, prezentându-ne impecabil.

 

Abia așteptăm să colaborăm. Suntem convinși de faptul că vă vom aduce rezultatul dorit, iar materialele obținute vor fi pe măsura așteptărilor, sau chiar vă vor surprinde plăcut. Pe site puteți consulta de asemenea și celelalte servicii puse la dispoziția clienților. De asemenea avem și recomandări de restaurante în cazul în care sunteți indeciși în privința unor localuri bune.

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share