Castel Events Castel Events

Organizare majorat


Împlinirea celor 18 ani înseamnă un moment important pentru fiecare dintre noi. Reprezintă trecerea pragului de la copilărie la maturitate. Un moment unic în viață, care trebuie să fie perfect.  Înconjurați de părinți și de cei mai buni prieteni, vrem ca acest moment să fie frumos, original și de neuitat.  Ceea ce ne dorim, este ca în primul rând invitații noștri să se simtă bine și să țină minte majoratul ca unul spectaculos, extravagant, altfel spus, reușit. Momentul nostru, trebuie să fie un moment plăcut pentru toți cei din jur, astfel încât să rămână o amintire plăcută, de care să ne aducem aminte cu drag. Dacă sunteți părinte, înțelegeți cât de important este pentru fiul sau fiica dumneavoastră acest lucru. Știți că la rândul dumneavoastră v-ați dorit cel mai reușit majorat, în cadrul căruia totul să fie așa cum ați visat vreodată.

Noi vă putem oferi sprijinul necesar. Alături de profesioniștii noștri vă putem crea o aniversare de 18 ani de neuitat. Visul dumneavoastră devine scopul nostru principal.  Pentru un eveniment reușit este nevoie de oameni serioși.  Aici intervenim noi, o echipă cu o vastă experiență în spate, care vă poate asigura cele mai reușite aniversări. Știm că unul dintre cele mai importante aspecte este muzica. De aceea avem Dj foarte bun care se va asigura că vă va pune la dispoziție o colecție mare de piese din toate genurile și vă va încânta auzul pe parcursul întregii nopți cu muzică de calitate și eventual dedicații speciale(după bunul vostru plac). Decorațiunile pe care le vom face vă vor minuna privirile și vă vor aduce zâmbete și satisfacție. Fiecare detaliu este important pentru noi. De aceea totul va ieși exact cum vă doriți. Nu ezitați să ne contactați. Sunteți la un pas de a avea cea mai tare petrecere de majorat, sau de a oferi cuiva această bucurie( de a avea majoratul visurilor sale). Experiența de mai bine de 14 ani este o dovadă vie a bunelor colaborări din spate, iar mulțumirea clienților noștri se simte în părerile bune și numeroasele recomandări de care am avut parte de-a lungul acestor ani și chiar și în prezent. Fie că sunteți un prieten al viitorului sărbătorit/ viitoarei sărbătorite, fie că vă aflați în ipostaza de părinte al acestuia sau acesteia, fie că sunteți însăși persoana care vrea să își organizeze aniversarea și vrea să lase o impresie plăcută prietenilor, noi suntem soluția potrivită.

 

                Acesta este domeniul nostru și credem că o colaborare cu noi este cea mai potrivită alegere. Da-ți-ne voie să vă demonstrăm acest lucru. De ce să nu fie perfect? De ce să nu rămâneți cu amintiri frumoase și de neuitat de la unul dintre cele mai importante evenimente ale vieții, unic de altfel.  Fotografiile și filmările de înaltă calitate vor fi de neuitat. Vă punem la dispoziție materiale excepționale. Vom surprinde fiecare clipă pentru că știm cât este de important pentru dumneavoastră să păstrați toate aceste clipe dragi. Știm cât este de special acest moment de graniță în care vă despărțiți de dulcea copilărie și treceți la maturitate.

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share