Castel Events Castel Events

Lumanare botez


Botezul – un moment frumos alături de familie și prieteni în care serbăm faptul că avem bucuria de a ne vedea copilul frumos și sănătos în brațele noastre. Botezul, pe lângă sensul său festiv, mai are și o conotație religioasă, fiind una din Sfintele Taine, conform Bisericii Creștine. Acest moment este unic în viața unui om și de aceea trebuie să îi oferim copilului nostru cel mai frumos și reușit botez cu putință. Facem tot posibilul ca acesta să iasă exact așa cum ni-l dorim, de aceea trebuie să fim atenți la mai multe aspecte care țin de organizarea lui. Organizarea bună a unui botez va aduce în consecință cele mai calde zâmbete și mulțumiri din partea invitaților dumneavoastră.

Lumânarea de botez este unul dintre elementele esențiale ale evenimentului. Nu există botez fără lumânare, asta este cert. Ea trebuie să fie de dimensiuni diferite și frumos decorată, asemeni bucuriei deosebite pe care o purtăm tânărului suflet pe care îl cinstim. Trebuie să alegem cu mare grijă această lumânare, așa încât să fie potrivită evenimentului. Contează foarte mult și dacă avem fetiță sau băiat, fiindcă felul în care este colorată aceasta, poate să sugereze acest lucru. Nu va arăta bine o lumânare frumoasă în pozele de botez sau în filmări? Mai ales dacă acestea sunt făcute și la o calitate înaltă ( Full HD, 4k sau chiar UHD). Ei bine, va arăta perfect. De aceea trebuie ca și alegerea noastră să fie corespunzătoare.

Echipa de la CastelEvents are în ofertă, pe lângă alte produse specifice unui astfel de eveniment și lumânarea de botez. Noi considerăm că este foarte important pentru dumneavoastră să beneficiați de lucruri de calitate, recomdandate de specialiști cu multă experiență. Cunoaștem importanța acestui obiect și de aceea îl punem la dispoziția clientului. Modelul, mărimea, aspectul potrivit, pentru un botez care se va demonstra a fi exact așa cum plănuiți dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu noi, iar de aici profesionalismul și seriozitatea noastră vă vor aduce numai satisfacție, la fel ca tuturor clienților cu care am colaborat până acum.

 

Noi suntem gata să vă ajutăm. Tot ce trebuie să faceți este să ne solicitați sprijinul ( veți găsi date de contact pe site). De asemenea putem să colaborăm în mai multe privințe. Oferta noastră este una complexă, iar dumneavoastră puteți opta pentru mai multe servicii sau chiar pachete de servicii disponibile pe site. Ne ocupăm cu mai multe servicii ce țin de o aniversare: de la fotografiere de calitate, la filmări (full HD, 4k și Ultra HD), torturi, machiaj, lumini disco, invitații pentru diferite evenimente, artificii, DJ și sonorizare, mărturii pentru botezuri și nunți ș.a.m.d. . Toate aceste servicii și produse pot fi puse la dispoziția dumneavoastră. Precizăm că avem o experiență îndelungată în domeniu, iar clienții noștri s-au demonastrat a fi totalmente satisfăcuți de calitatea lor, la fel cum veți fi și dumneavoastră. Seriozitatea, punctualitatea și profesionalismul ne definesc și ne recomandă. Cu noi veți avea cele mai frumoase evenimente și cu siguranță veți dori și colaborări pe viitor.

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share