Castel Events Castel Events

Croitoreasă


Meseria de croitor este una dintre cele mai vechi ale lumii. Chiar printre primele apărute, deoarece omul a simțit întotdeauna că este incomplet dacă nu găsește un veșmânt care să îi înfrumusețeze puțin înfățișarea. Chiar de la începuturi, croitorul a făcut tot posibilul să facă cele mai frumoase haine pentru clienții lor (sau stăpânii pe atunci). Așa a apărut și ideea de modă. Aceștia se întreceau între ei, comparând frumusețea hainelor celor ce le poartă. Cea mai mare mulțumire a lor, chiar dincolo de satisfacția materială, era să primească aprecieri pentru produsul pe care îl creează. A fi un bun croitor, dincolo de partea profesională, necesită creativitate și chiar talent.

Croitoria poate fi considerată o vocație. Un bun croitor știe asta. El știe să aprecieze combinațiile de culori, materialele, calitatea, textura lor. El poate să facă haine impresionane din materiale care inițial par banale și lipsite de frumusețe. Asta e magia unui bun croitor. Rămâneți uimit de ceea ce poate face un croitor care își face meseria cu drag. Pentru el nu este greu să impresioneze prin ceea ce lucrează: asta pentru că o face din plăcere dincolo de vreo obligație profesională sau vreun interes material. Crearea de haine frumoase, poate fi considerată o artă.

Ce facem atunci când avem nevoie de haine de sărbătoare? Aceste haine trebuie să fie diferite, să iasă în evidență. Fiecare dintre noi încearcă să atragă prin frumusețea veșmintelor și a podoabelor lui. Toți ne dorim asta, să fim apreciați de către ceilalți. De aceea trebuie să recurgem la cei mai buni croitori: care să nu ne dezamăgească și să ne facă să arătăm incredibil.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de croitor, CastelEvents vă pune la dispoziție o croitoreasă de-a dreptul incredibilă. Dumneai s-a născut pentru asta și o face cu pasiune și dragoste.

După cum am recomandat-o și altor clienți ai noștri, așa v-o recomandăm și dumneavoastră. Ea vă poate fi de mare ajutor în ceea ce privește cele mai reușite piese vestimentare pentru o nuntă. Veți arăta incredibil. Dumneaei pe lângă că face niște creați frumoase sau repară unele piese vestimentare, vă mai poate veni în ajutor și cu sfaturi despre ceea să purtați sau ceea ce s-ar potrivi pentru dumneavoastră. De aceea este foare bună. Își cunoaște meseria foarte bine. Este o profesionistă la fel ca restul staffului nostru. Noi ne putem ocupa, în schimb, de mai multe aspecte ale unui eveniment de o asemenea importanță.

dna Rely: 0732.389.615

Echipa de la CastelEvents se poate ocupa atât de ceea ce ține de organizare ( vă putem chiar recomanda un restaurant bun), cât și de diverse servicii și produse necesare acestui moment: de la invitații, lumânări, fotografiere profesională, filmare în Full HD, 4k sau Ultra HD, Dj și sonorizare, machiaj profesional și multe altele pe care le puteți dumneavoastră consulta pe site-ul acesta. Totodată ne putem ocupa și de alte tipuri de evenimente precum botezuri, aniversări, onomastici sau majorate ( cam orice tip de festivitate propusă de dumneavoastră). Așteptăm cu nerăbdare colaborarea cu dumneavoastră. Suntem siguri că croitoreasa noastră vă va uimi!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share