Castel Events Castel Events

Fum Greu si Artificii


Fum Greu si Artificii - Magie la evenimentul dumneavoastră

 

O petrecere trebuie să le aibă pe toate. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Ce poate întreține mai bine spiritul decât fumul greu?  Acest abur  este conceput cu ajutorul unor dispozitive speciale și are proprietatea de a nu se ridica la mai mult de 40 de cm de la sol. Este utilizat în ultimimele decenii, mai ales la nunți, în special pentru dansul mirilor. Pentru obținerea fumului greu se utilizează gheața carbonică. Această substanță specială este 100% organică și prezintă nivel 0 de toxicitate, deci nu dăunează în niciun fel. Ea durează undeva între 4 și 6 minute și dă o nuanță de basm oricărui ring de dans. Poate fi folosită pentru orice tip de aniversare, aducând o atmosferă feerică, incomparabilă.

Deși este un produs relativ nou, este foarte folosit în mediile festive și din ce în ce mai căutat în România. CastelEvents dispune de o mașină de generat fum greu foarte performantă, astfel încât, clienții noștri să aibă parte de cele mai splendide momente. Suntem foarte serioși și verificăm toată aparatura în mod frecvent, așa încât să nu avem parte de niciun fel de problemă tehnică.

Vă putem oferi o noapte de vis, lăsând impresia unei atmosfere magice cu ajutorul acestui fum greu, a unor decorații splendide și eventual a unor jocuri de lumini incredibile.

Artificiile sunt un alt element important dacă vreți ca aniversarea voastră să se transforme într-una de basm. Coloritul deosebit, diversitatea de artificii pe care o avem, vor atrage privirile tuturor, fiind uimiți de splendoarea petrecerii dumneavoastră care culminează cu un astfel de moment. De ce sunt ele necesare? În lumea modernă, focul de artificii a devenit ceva foarte sugestiv, care marchează un moment de bucurie, care ne lasă să arătăm celorlalți că suntem fericiți că am trăit să ne bucurăm de acel moment în cinstea căruia petrecem.

Noi vă putem pune la dispoziție o gamă vastă de artificii, în diferite modele, în diferite culori, pe diferite durate de timp, după bunul dumneavoastră plac. Tot ce trebuie să faceți dumneavoastră este să ne contactați, iar noi ne vom ocupa de restul. Avem o experiență de mai bine de 14 ani în acest domeniu al organizărilor de aniversări de diferite feluri și știm care este soluția ideală pentru clientul nostru. Experiența cu alți clienți ne-a adus numai recomandări și cuvinte de laudă, aceștia rămânând cu o impresie plăcută despre felul nostru de a munci. Cea mai mare satisfacție a noastră este întocmai satisfacția dumneavoastră.

Cum ar arăta o seară care să înceapă cu un dans perfect deasupra unui nor de fum greu, cu jocuri de lumini, cu decorațiuni alese ale sălii de petrecere, iar pe urmă un foc de artificii? Perfect. Exact așa cum merită clienții noștri. Dumneavoastră puteți să veniți cu orice fel de sugestie și să optați pentru oricare din serviciile noastre, pe care le găsiți și pe site. CastelEvents este gata să vă pregătească cea mai frumoasă aniversare, indiferent de ce natură este ea. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar noi vă vom promite petreceri de neuitat.

 Pret: 700 lei (include gheata carbonica pentru bauturi). In acest pret sunt incluse si 4 artificii de tip vulcan cu declansare prin telecomanda.

   

Vă rugăm să faceți programare din timp!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share