Castel Events Castel Events

Albume Foto Profesionale


Va punem la dizpozitie Albume Foto Profesionale realizate in Italia.

Albumele Foto sunt din gama de lux, au coperta din piele inscriptionata cu laser cu datele evenimentului dumneavoastra.

Colturile albumelor foto sunt metalice, astfel capata o rezistenta durabila.

Dimensiunile standard ale unui album foto sunt de 30cm x 30cm, deschis are 60cm x 30cm.

Filele albumului foto sunt din carton special de 1mm grosime. Fotografiile sunt tiparite direct pe carton (NU SUNT LIPITE).

Un album foto are 30 de file cu un total de 15 deschideri.

La un album foto de 30 de file se folosesc circa 80-90 de poze.

Evident, in cadrul aceluiasi album puteti folosi fotografii de la mai multe evenimente (poze de la cununie, poze de la nunta, poze de la botez, mot, turta etc). Pentru a evita problemele legate de pozele din albumul foto, alegerea celor 90 de fotografii va fi facuta de dumneavoastra dupa ce va livram pozele retusate de la eveniment.

Pretul pentru un album foto profesional din piele cu 30 de coli este de 550 lei. Aranjarea pozelor in album este inclusa in pret.

Plecand de la acest pret putem folosi hartie metalica (+150 lei), puteti comanda inca un album foto profesional identic, dar in editie de buzunar 10x10 (+100 lei)

Albumele foto vin livrate in cutie alba de carton.

Un album cu multe poze mici nu va avea impact asupra privitorului. Daca folosesti peste 6 fotografii pt. o dechidere efectul va fi mic la deschiderea albumului. *Exemplul 1.

Conform studiilor, creierul uman se poate concentra asupra a 3 puncte de in acelaşi timp, unul din ele fiind doar o comparaţie pentru celelalte doua. Concluzia este sa nu depasim 5-6 fotografii pe deschidere, deci intre 75 si 90 de fotografii in total. *Exemplul 2.

Poza cu exemplele mica, click pe ea-Mare

Vă sugerăm sau impărțiți fotografiile pe etape: tradiții,  primărie,  Biserica,  ședința foto, dansul Principal,  furatul miresei,  momentul tortului etc.

Alegeți câte o fotografie semnificativa pentru fiecare deschidere, adica 15 fotografii. În general această fotografie mare se va întinde pe două pagini, iar în jurul ei vor fi așezate celelalte patru sau cinci fotografii mai mici. Alegeți încă patru maxim cinci fotografii care să fie aranjate în jurul fotografiei mari.

Ca sugestie, pe o deschidere folosiți fotografii din aceeași etapă a evenimentului. Personal nu ne place ca pe deschiderea cu biserica să folosim fotografii de la momentul tortului sau de la petrecere. Evident, numai dumneavoastră alegeți în ce mod doriți să vă exprimați amintirile.

Mai jos găsiți doua link-uri cu modele de coperți și culorile disponibile. Deoarece nu întotdeauna sunt pe stoc toate modelele, vă rugăm să alegeți în ordinea dorită trei modele de coperți și trei culori aferente coperților.

Unele coperți, în general cele cu cristale, au prețul un pic mai mare decât restul și vă vom comunica prețul exact.

 

In funcție de model, nu toate coperțile acceptă colțare metalice.

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.

Modele coperti si Culori piele coperti
Scrieti-ne
Sunati-ne
Share