Castel Events Castel Events

Mărturii botez


Pentru a avea un botez complet, conform unor obiceiuri mai noi, care nu au legătură cu religia de data aceasta, moda spune că trebuie să aibă loc  și oferirea de mărturii. Aceasta are o istorie foarte interesantă. Mărturiile sunt acele daruri pe care gazda unui eveniment le oferă în mod simbolic invitaților, de obicei înainte de încheierea festivității în semn de mulțumire și pentru a le purta acestora noroc și a le aduce sănătate și bunăstare. La un botez spre exemplu, părinții copilului oferă mărturii invitaților în cinstea copilului. Acestea pot apărea sub diferite forme: de la mici obiecte de consum alimentar: precum zahăr sau dulciuri, la obiecta decorative, mici cuiuțe decorate cu tot felul de panglici ș.a.m.d..

Sunteți părinții care organizează un botez? Aveți nevoie de idei și chiar de astfel de produse? Nicio problemă. Dispunem de o varietate foarte mare de astfel de obiecte construite creativ și care simbolizează bucuria de a fi părinte, de a avea parte de un asemenea dar divin: un copil frumos și sănătos. Cu siguranță vă doriți să lăsați o impresie plăcută invitaților dumneavoastră, pentru că acest aspect este foarte important, după cum bine știm.

Mărturia trebuie să reprezinte dragostea noastră pentru copil dar să spună ceva și despre el. Ea trebuie să îl defineacă pe el, prin mici particularități precum forma, culoarea, textura și alte detalii care poate par insignifiante, însă sunt foarte importante.

Echipa CastelEvents se poate ocupa de acest aspect al mărturiilor pentru botez. Experiența noastră ne face să vă putem sfătui și să vă recomandăm anumite astfel de obiecte. Activăm de mai bine de 14 ani în domeniul organizărilor de evenimente, iar echipa noastră este pregătită pentru orice. Faptul că am avut de a face cu clienți de diferite feluri ne-a oferit șansa de a cunoaște pretențiile pieței și de a fi pregătiți să oferim tot ce este mai bun. De exemplu, aparatura noastră este tot timpul verificată și schimbată, așa încât să fim în pas cu ultimele tehnologii și să oferim tot ce se poate oferi.

Este foarte simplu. Ne contactați pe noi, iar noi vom avea grijă să aveți cele mai interesante și frumoase mărturii de botez. Colorate, ornate, mai mari, mai mici, cum doriți dumneavoastră. Gama este foarte vastă și aveți din ce alege.

Noi mai avem în ofertă și alte servicii și produse: artificii, lumini disco, torturi pentru diverse evenimente, machiaje profesionale, Dj și sonorizare, fotografie, filmat în Full HD, în 4k și în UHD, proiectări video, organizare de nunți și botezuri și multe altele pe care le găsiți aici pe site-ul nostru.

 

Pentru cele mai frumoase și inspirate mărturii, contactați-ne. Noi avem ceea ce căutați dumneavoastră. Cu siguranță veți fi încântat de colaborarea cu noi, asemenea tuturor clienților noștri care ne fac diverse recomandări de fiecare dată când au ocazia. Suntem convinși că și dumneavoastră veți rămâne cu o părere bună despre ceea ce facem. Seriozitatea, promptitudinea și vasta experiență ne fac colaboratorul ideal când vine vorba de astfel de activități din domeniul organizării. Contactați-ne și vă ajutăm cu drag!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share