Castel Events Castel Events

Machiaj Botez


Imaginea noastră este foarte importantă de fiecare dată când apărem în public. Astfel câștigăm plusuri în ochii celorlalți și o oarecare doză de respect ( bineînțeles, câștigarea acestui respect nu ține doar de aparența fizică, dar este și ea foarte importantă). De ce ne străduim intr-atât să arătăm bine? Pentru că prima impresie contează întotdeauna, iar aceasta este definită strict de cum arătăm. Până să ajungă o persoană să ne cunoască mai mult de atât, ceea ce se vede este ceea ce contează. Astfel că, depunem cu toții eforturi să avem o imagine cât mai bună, prin diverse metode: diete, sală, fitness, machiaj ( în cazul femeilor) ș.a.m.d. .

Ce se întâmplă atunci când mai avem și un eveniment pe care să-l găzduim? Nu este suficient că vrem să arătăm bine, ci să arătăm mai bine decât de obicei. De aceea în aceste momente, depunem eforturi și mai mari în ceea ce privește părul, hainele, încălțămintea, accesoriile dar și machiajul.

Dacă avem un botez și vrem să arătăm bine, doamnelor și domnișoarelor, nu-i așa că machiajul trebuie să fie perfect? Trebuie să arătăm bine, pentru a lăsa o impresie de bun gust invitaților noștri, dar și dacă suntem unul dintre invitați trebuie să facem un efort să ne prezentăm corespunzător importanței unui asemenea eveniment. Astfel că, în aceste cazuri speciale, este nevoie ca acest machiaj să fie făcut de persoane cu experiență, care s-au mai întâlnit cu astfel de probleme de-a lungul anilor. Care să știe ce fel de machiaj s-ar potrivi cel mai bine cu hainele și pantofii pe care vreți dumneavoastră să-i purtați, cu tenul, cu culoarea ochilor și a părului, cu coafura pe care o aveți. Astfel de specialiști găsiți în echipa CastelEvents, oameni cu experiență care au adus ani la rând satisfacția pe buzele clienților noștri și care ne-au făcut ceea ce suntem: o echipă mare și frumoasă, care organizează cele mai reușite evenimente și care poate aduce cele mai de calitate produse specifice pentru orice fel de eveniment. La noi seriozitatea și profesionalismul sunt puncte forte, iar satisfacția este rezultatul. De 14 ani lucrăm în acest domeniu și ne ocupăm cu foarte multe aspecte ce țin de diverse evenimente ca nunți, botezuri, onomastici, majorate, revelioane, „Trash the dress” și altele pe care le puteți dumneavoastră consulta pe site-ul nostru.

 

Serviciile noastre cuprind o gamă largă de lucruri pe care vi le putem pune la dispoziție. Facem fotografieri, având cele mai bune camere foto, care stau în mâna unor fotografi de elită, recunoscuți și apreciați pentru munca lor. Facem filmări la calități înalte ( full HD, 4k sau Ultra HD), avem Dj foarte bun și ne putem ocupa de sonorizare, aparatură pentru generat fum greu, artificii, karaoke, având și aici microfoane dintre cele mai performante, putem pregăti mărturii pentru botez sau nuntă ( creative, originale, de calitate), torturi pentru nunți sau botezuri, lumânări pentru astfel de evenimene și multe altele disponibile pentru dumneavoastră pe acest site. Contactați-ne pentru cea mai frumoasă experiență. Vă asigurăm seriozitatea și calitatea serviciilor noastre!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share