Castel Events Castel Events

Marturii nunta


Marturiile de nuntă? Sună ca ceva total nou, ceva preluat recent de la vreo națiune occidentală modernă. Totuși nu e chiar așa. Se pare că această tradiție datează de prin secolul al șaisprezecelea. Clasa nobilă europeană a început acest obicei care consta inițial în oferirea de bomboniere galante, sofisticate care conțineau îndeosebi cuburi de zahăr ( zahărul era un simbol al bogăției, al abundenței, deoarece se găsea destul de greu în acele vremuri. Cu timpul, prețul zahărului a scăzut, fiind produs din ce în ce mai mult. Astfel, nu doar aristocrația își permitea luxul de a oferi la nunți astfel de mărturii. Treptat, mărturiile au însemnat migdale, care erau așezate într-un mod foarte pretețios și erau învelite în panglici colorate. Oricare ar fi fost mărturiile, de la cuburi de zahăr la migdale, ele erau în număr de cinci. Astfel că una simboliza bogăția, o alta sănătatea, cea de-a treia fericirea, a patra fertilitatea, iar cea de-a cincea viața lungă. Astăzi, ideea de mărturie poate fi reprezentată de o diversitate largă de obicete simbolice: fie că vorbim de zahăr sau dulciuri, fie de vreun obiect simbolic ca o ramă foto, un obiect de decor, un bibelou micuț, obiecte din sticlă sau lemn, obiecte care pot fi personalizate cu mesaje simbolice sau pot avea gravate chiar numele celor doi miri.

De ce sunt ele importante? Ei bine, ideea că nuntașul va păstra acel obiect, care îl va face să-și aducă aminte cu drag momentele petrecute în cadrul nunții dumneavoastră, este satisfacția supremă. Până la urmă, asta este tot ce ne dorim: cei dragi să se simtă bine și să își amintească de aceste momente cu drag. Mărturiile pot fi de multe feluri astăzi. De aceea trebuie să alegeți ceva foarte simbolic, care să vă reprezinte. Trebuie să fie cât mai original.

CastelEvents vă pune la dispoziție o gamă largă de astfel de obiecte simbolice. Dintr-o vastă diversitate, clienții pot alege ceea ce le place. După cum susțineam adineauri, aceste produse pot fi foarte diferite unele de altele, deci posibilitățile de alegere sunt foarte diversificate. Noi putem să venim cu sfaturi, întrucât ne-am mai confruntat cu astfel de probleme și înainte. Experiența în domeniul organizațional ne ajută să știm ceea ce i se potrivește clientului nostru. Echipa noastră dă dovadă de profesionalism, pregătire, lucru cu oamenii și nu în ultimul rând creativitate, ceea ce este imperios necesar în astfel de momente.

Haideți să pregătim cele mai frumoase mărturii de nuntă împreună. Suntem convinși că invitații și invitatele dumneavoastră se vor simții minunat și vor fi încântați de micile daruri făcute cu mult drag. Dacă lor le va plăcea, atunci totul este perfect. Asta ne și dorim de la o nuntă până la urmă. Ca ceilalți să se simtă bine, ca dovadă că acest eveniment este unul fericit care aduce bunăstare tuturor.

Serviciile și produsele pe care vi le punem la dispoziție sunt de o diversitate mult mai mare. Puteți consulta acest site pentru mai multe informații. Vă putem oferi pachete complete cu diferite servicii, așa încât nunta visurilor voastre să devină un basm viu.

 

 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share