Castel Events Castel Events

Organizare onomastică


Numele este ceea ce împărtășim prima dată cu cineva. Este identitatea noastră, ceea ce ne descrie pe noi pe parcursul vieții și ceea cu ce ne mândrim. Numele este un cadou frumos de la părinții noștri dragi și întotdeauna are o semnificație simbolică. Cel puțin o dată pe an, numele nostru are o zi specială, una în care se serbează. O zi în care toți cei care poartă un anumit nume, sau un derivat al lui, trebuie să se simtă mândri de el, să sărbătorească și să cinstească în numele acestuia.

Acest eveniment este onomastica. Un eveniment foarte important care are ceva aparte. Nu este ca o zi de naștere. Aici sunt mai mulți sărbătoriți și fiecare, la fel de încântat de numele lui, se simte special atât pentru că poartă acel nume, cât și pentru faptul că mai sunt și alți purtători ai acelui nume, iar asta îl face să simtă că face parte dintr-un grup. În tradiția creștină, aceste sărbători de nume, cel mai adesea sunt asociate unor sărbători dedicate anumitor sfinți, dar nu numai (de exemplu Floriile), ele având un tratament special, atât din punct de vedere religios, cât și festiv.

Pe lângă motivul serbării zilei de nume, iată, avem un motiv în plus, dacă suntem buni creștini, să sărbătorim. Sărbătorim faptele mari ale sfântului, sărbătorim faptul că avem zi de sărbătoare și e zi de odihnă și bucurie și ar fi ideal dacă am mai avea și liber de la serviciu (ceea ce deja a devenit un mit pentru români). Oricum, aceste evenimente trebuie tratate și ele cu importanță, deoarece au o semnificație anume pentru aceste persoane dragi, care se bucură se se simtă mândre că au parte de un asemenea nume. De aceea trebuie să le oferim o serbare frumoasă, asemenea prieteniei sau a relației strânse dintre noi (fie că este de rudenie sau prin asociere). Tot ce trebuie dumneavoastră să faceți este să apelați la noi. Noi știm care este importanța unei onomastici și știm cum să organizăm una reușită. De 14 ani ne ocupăm cu diferite evenimente, iar stafful nostru a primit numai feedback pozitiv din partea clienților mulțumiți. Noi vă putem recomanda un restaurant bun, despre care știm noi că nu vă va dezamăgi. De asemenea ne vom ocupa de decor, care poate fi esențial pentru o petrecere reușită. Totodată muzica: muzica este foarte importantă. Sărbătoriții noștri, pe care îl îndrăgim cu toții într-atât de mult,  trebuie să își audă numele la microfon, fie în piese muzicale, fie în dedicații făcute de Dj nostru (cu cât mai mult cu atât mai bine) . Importantă este și imortalizarea acestor momente dragi, pe care vrem să le păstrăm în suflet multă vreme după desfășurarea acestui eveniment. Și de asta ne putem ocupa tot noi: avem camere video și foto de înaltă performanță și vă putem asigura cea mai bună calitate a materialelor. Prin urmare, nu ezitați să ne contactați, Am fi încântați de ideea că avem șansa să aducem încă o dată zâmbete pe buzele unor oameni care fac un gest foarte uman, serbând ziua cuiva, sau făcând cinste în numele lor. Așteptăm o colaborare cu dumneavoastră. Va ieși perfect!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share