Castel Events Castel Events

Filmare UHD


Ultra High Definition sau UHD. Sună bine nu? Aceasta este cea mai înaltă rezoluție video disponibilă pe piață. Se mai numește și 8K conform numărului de pixeli de pe orizontală. Acest mod video presupune 7680×4320. Pentru redarea lor este nevoie de aparatură foarte performantă și nouă. Nu este apărută de mult timp, iar detaliile sunt incredibile. Impresia realității este fascinantă și chiar lasă oamenii uimiți. Bineînțeles, Full HD și 4k sunt excelente, dar Ultra HD pare deja de pe altă planetă. Oare unde se va ajunge cu tehnologia? Deja există realitate virtuală care arată uimitor. Pentru înregistrarea în 8k este nevoie de camere foarte performante, iar lucrul cu acestea cere cu siguranță oameni cu experiență și documentați la zi cu ultimele trenduri în materie de electronice. De obicei, 8k se redă pe televizoarele SMART și pe unele computere și laptopuri foarte performante, dar e foarte posibil, de fapt, aproape cert ca în viitorul apropiat și telefoanele și tabletele care rulează IOS sau Android să fie capabile să redea la o asemenea rezoluție.

De ce avem nevoie de o asemenea calitate video? Ei bine, claritatea impecabilă și culorile vii reproduc foarte fidel realitatea, iar dacă avem șansa să stocăm niște amintiri la o asemenea calitate de ce să nu o facem? Cu cât sunt mai bune, cu atât mai plăcut sentimentul de a le revedea.

Asemenea multor altor servicii, CastelEvents vă pune la dispoziție și acest lucru. Noi putem să vă surprindem cele mai frumoase clipe la o calitate superioară. Cea mai bună de fapt. Bineînțeles, oferta noastră este una diversificată, având atât UHD cât și 4k sau Full HD, care sunt de asemenea incredibile. Dar, dacă doriți cea mai bună calitate, atunci Ultra HD este răspunsul. Pe lângă oferta de filmare, avem multe alte servicii și produse disponibile pentru evenimentul dumneavoastră: după cum bine puteți observa pe site, ne ocupăm de multe aspecte ale unei petreceri reușite: de la invitații de nuntă sau botez, la torturi, machiaj, decorațiuni de săli, lumini disco, DJ și sonorizare, organizare de nunți și multe altele pe care le puteți consulta dumneavoastră pe site-ul nostru. Sunteți la un click distanță de a avea cea mai frumoasă colaborare și, implicit, cea mai reușită petrecere, indiferent de ce natură este aceasta.

Echipa noastră dă dovadă de maximă seriozitate, de promptitudine, de punctualitate, de profesionalism. Experiența de mai bine de 14 ani ne face să fim capabili în a vă oferi cea mai frumoasă experiență. Toți clienții noștri au fost foarte mulțumiți să aibă o colaborare cu noi, ca dovadă, am primit un feedbak pozitiv din partea lor și diverse recomandări.

Faptul că am activat în acest domeniu în tot acest timp, a făcut posibil ca noi să luăm în considerare și cele mai bune localuri disponibile. Veți găsi pe site-ul nostru o listă de restaurante recomandate de noi.

 

Dacă vreți cea mai înaltă calitate video, dacă vreți să fiți filmați de cei mai buni cameramani, care, pe lângă partea tehnică, cunosc și diferite moduri de filmare, astfel încât ei știu să surprindă elementele cheie ale unui eveniment, atunci apelați la noi. Am fi încântați să știm că veți fi cel puțin la fel de satisfăcut de serviciile noastre ca restul clienților noștri de până acum.

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share