Castel Events Castel Events

Proiectie Video


Proiectarea materialelor video presupune existența unui dispozitiv de proiectare (proiectorul) și a unui spațiu pe care se proiectează (numit ecran- fie că este vorba despre un perete alb, încadrat de obicei de un dreptunghi de culoare închisă, fie că este vorba despre un material alb susținut de un suport, care să fie mobil). Proiectarea video este făcută în diverse scopuri, fie că este vorba de difuzarea unor materiale de tip entertainment (filme sau emisiuni, seriale, concerte la distanță, manifestate în interior sau în aer liber), fie că este vorba de o activitate de prezentare profesională (prezentarea a diverse proiecte în cadrul unor instituții serioase). Niște aspecte importante ale proiectării sunt: tipul și performanța aparatului de redare ( care poate să difere de la ceva mai puțin bun, până la ceva profesional și de ultimă generație), spațiul și tipul ecranului folosit ( aceste lucruri pot influența foarte mult redara), tipul de proiectare, scopul ei ( de divertisment sau profesională).  În oricare din aceste cazuri, voi vă putem veni în ajutor. CastelEvents vă pune la dispoziție dispozitive de proiectare video de înaltă calitate. Indiferent de planul dumneavoastră, noi vă putem ajuta în ducerea lui la bun sfârșit. O colaborare cu noi este tot ce aveți nevoie pentru a vă împlini scopul.

Experiența de lucru cu dispozitive de ultimă generație ne ajută să face o distincție clară între buna tehnologie (cea de calitate) și tehnologia de mâna a doua, pe care noi nu o promovăm sau utilizăm sub nicio formă.

Noi vă putem oferi aparatură de înaltă performanță și personal specializat care să vă ajute să difuzați materialul dorit cu foarte multă ușurință. Proiectoarele noastre sunt mărci recunoscute, iar tehnologia de ultimă oră. Oferim doar ce-i mai bun clienților noștri!

Cei 14 ani de colaborări cu diverși clienți la diferite tipuri de evenimente, ne fac să cunoaștem clar soluția perfectă, indiferent de circumstanțe. Proiectarea video, deși un lucru relativ nou, este foarte utilizată și din ce în ce mai cerută în spațiul românesc, fapt pentru care, am decis să ne specializăm în acest domeniu. Pe lângă acesta, CastelEvents se mai ocupă cu multe alte evenimente și oferă o diversitate de servicii precum: fotografie, filmare, organizarea de focuri de artificii, fum greu, Dj și sonorizare și multe altele pe care le puteți consulta dumneavoastră pe acest site. Organizăm nunți, botezuri, cununii și alte obiceiuri care țin de tradiție și nu numai. Eficiența și rezultatele bune pe care le-am avut, pot fi confirmate de clienții noștri care ne-au făcut numeroase recomandări, fiind foarte mulțumiți de colaborarea cu noi. Promptitudinea, punctualitatea, seriozitatea sunt puncte forte pentru noi. Satisfacția clientului este scopul principal, iar experiența ne ajută să cunoaștem adeseori nevoile pe care să le satisfacem numaidecât.

 

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați. Astfel, colaborarea cu noi, vă va ajuta să vă duceți planul la bun sfârșit foarte ușor. Suntem profesioniști, iar tot ceea ce urmărim este ca clientul nostru să fie mulțumit. Datele noastre de contact pot fi găsite pe acest site! Contactați-ne!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share