Castel Events Castel Events

Filmare 4k (UHD)


Filmare 4k sau filmare UHD?

4k reprezintă a doua cea mai performantă tehnologie video din prezent. Ea prezintă o rezoluție de 3840 × 2160 de pixeli. 4k este folosită pentru redarea și filmarea la o calitate înaltă, de asemenea neputând fi redată decât pe dispozitive speciale: unele telefone mobile sau tablete performante, televizoarele de ultimă generație și respectiv computerele și laptopurile bine dotate, tot așa, cu componente de ultimă generație. Care este totuși diferența între un HD Ready de exemplu și acest 4k, care mai nou a ajuns super mediatizat și foarte căutat pe piața de electronice din întreaga lume?

Este simplu: un HD Ready are doar 720 de pixeli pe orizontală, Full HD are 1080, iar 4k 2160.  Această diferență se simte în calitate, fiindcă acești pixeli pot da aproape impresia de realitate. Detaliile sunt incredibile și este o adevărată plăcere să urmărești un video cu o asemenea rezoluție. Diferența dintre aceste tipuri de redare se simte atât în calitate, cât și în dimensiunile fișierelor resective. Un format 4k consumă mult mai mult, dar cu siguranță merită.

CastelEvents vă pune la dispoziție și acest serviciu. Cameramanii noștri se ocupă cu filmări la rezoluții înalte și experiența lor îi face printre cei mai buni în domeniu. Aparatura este din cea mai bună și este frecvent verificată și calibrată pentru a nu apărea niciun fel de problemă. Camerele noastre de filmat se descurcă foarte bine în orice situație. Putem surprinde ore în șir orice fel de eveniment. Nu ezitați să ne scrieți. Vă veți putea păstra și revedea amintirile la cea mai înaltă calitate. Nu va fi frumos ca peste ani să puteți urmări acele momente dragi la o calitate foarte bună? Cu noi se poate. Vă oferim posibilitatea de a alege între Full HD, 4k și chiar UHD. Asta depinde de ceea ce doriți dumneavoastră. Noi avem întotdeauna alternative pentru ca clienții noștri să poată alege.

Calitatea materialului este cea mai importantă. Ea este definită atât de rezoluția înaltă, dar și de felul în care se filmează. Cel ce filmează trebuie să știe care sunt unghiurile potrivite, să trăiască împreună cu participanții la eveniment.  De aceea este important ca acesta să aibă experiență. Un cameraman amator nu va cunoaște toate aceste detalii și nu vă va putea oferi ceea ce dumneavoastră așteptați. Dincolo de aspectul tehnologic, al aparatului de filmat, este necesară și o tehnică de filmare. Există puncte cheie ale evenimentului, care, evident, trebuie să iasă în evidență. Anumite mișcări sau persoane trebuie focalizate uneori.

        Tot ce trebuie dumneavoastră să faceți pentru a obține o calitate optimă este să ne contactați pe noi. Asemenea altor clienți ai noștri, veți fi la fel de mulțumit. Cei 14 ani de experiență își spun de fiecare dată cuvântul. Satisfacția clientului este scopul principal al nostru. Alături de multe alte servicii, filmarea la calitate 4k va fi ireproșabilă. Haideți să dăm culoare filmărilor surprinzând toate acele momente dragi la o rezoluție de 2160p! Contactați-ne pentru cea mai bună calitate video. Noi suntem soluția potrivită, indiferent de evenimenul pe care îl aveți dumneavoastră. 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share