Castel Events Castel Events

Lumini disco profesionale


Luminile disco au devenit un „accesoriu” aproape de nelipsit de la orice petrecere modernă. Apărute inițial în America, odată cu genul disco, acestea sunt niște proiectoare de lumină de diferite culori, care se mișcă după un ritm anume și creează un efect spectaculos, aducând bunăstare și chef de distracție. Bineînțeles că au cunoscut un succes mondial, pătrunzând rapid și în România, unde astăzi sunt foarte căutate și cerute la orice tip de petrecere.

Jocul luminilor poate fi diferit de la un aparat la altul, de aceea trebuie să existe o alternanță plăcută între ele. Acestea trebuie selectate cu multă atenție, pentru ca ambianța să fie una plăcută. Viteza cu care acestea se mișcă, formele pe care le generează, culorile și combinațiile de culori, toate acestea reprezintă diferite aspecte la care trebuie să fim atenți atunci cân utilizăm lumini disco. Vrem ca aceste lumini să se potrivească în contextul în care sunt puse. De asemenea montarea lor cere profesionalism, întrucât ele trebuie poziționate, așa încât felul în care acestea se mișcă să fie unul corespunzător și nu haotic. Ele trebuie să se miște după muzica pe care o avem și să animeze atmosfera.

Astfel de aparaturi, de o deosebită calitate și performanță  puteți găsi la noi, CastelEvents, lumini disco formidabile, care pot face atmosferă în cadrul oricărui tip de eveniment. Experiența ne-a învățat să facem cele mai potrivite îmbinări de culori și ritmuri, așa încât luminile disco pe care noi le putem aduce să fie extraordinare. Alături de DJ-ul nostru care se ocupă de sunet, acestea vor întreține atmosfera și nu vor lăsa ringul de dans niciodată gol.

 

Experiența  noastră de mai bine de 14 ani ne face cei mai valoroși parteneri pentru dumneavoastră. Știm cum trebuie să arate o petrecere reușită, de aceea, de fiecare dată clienții noștri se dovedesc a fi foarte mulțumiți de munca noastră, fapt pentru care avem colaborări repetate cu anumiți clienți , care au decis că parteneriatul cu noi chiar merită, ba chiar ne recomandă și altor cunoștințe. Trebuie de asemenea precizat că, domeniul nostru de activitate în cadrul organizării de diferite evenimente, este unul diversificat: noi ne putem ocupa de foarte multe aspecte,de la invitații în cadrul unei petreceri, de lumânări ( pentru o nuntă sau botez), de artificii dacă este cazul, de fum greu ( avem o tehnologie foarte performantă), chiar de torturi pentru nunți și botezuri, putem organiza momente karaoke pentru întreținerea atmosferei, facem fotografii de înaltă calitate, putem filma la calități înalte precum Full HD, 4k sau chiar UHD. Pe lângă acestea câteva menționate, echipa noastră se poate ocupa de multe altele, disponibile pe acest site. Există și pachete de servicii special concepute pentru dumneavoastră așa încât să aveți diferite reduceri. Nu mai așteptați! Petrecerea dumneavoastră este pe cale de a deveni cea mai frumoasă. Asta dacă ne solicitați ajutorul nouă, cei de la CastelEvents, o echipă de profesioniști cu rezultate pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Luminile disco vor fi formidabile, vă veți convinge personal de asta. Muzica pe măsură. Veți avea o noapte de neuitat și cu siguranță veți fi pe deplin satisfăcut de munca noastră. 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share