Castel Events Castel Events

Invitații nuntă


Nunta reprezintă ceva unic și special în viața cuiva. Atunci când decidem să ne unim destinele cu cineva, trăim unul dintre cele mai importante momente din viața noastră. De aceea totul trebuie să iasă perfect. De la invitațiile la nuntă, până la ultimul moment când se sfârșește petrecerea și nuntașii urează cu căldură: „Casă de piatră!”.

Pentru o nuntă impecabilă, pregătirile trebuie făcute cu destul de mult timp înainte, asta pentru a obține rezultatele dorite: închirierea sălii, pregătirea mâncării, cumpărarea băuturii, colaborarea cu cei ce se vor ocupa cu muzica ( cântăreți și DJ), plus multe alte aspecte care trebuie tratate cu mare atenție.

Un alt lucru foarte important este aspectul și designul invitațiilor: acestea trebuie să convingă invitații, să arate impecabil. O invitație este descrierea  nunții în prealabil. Noi vă putem ajuta să creați cele mai frumoase și creative invitații. Atunci când vorbim despre o invitație la nuntă, ea trebuie să aibă de toate: design, font, anumite culori sugestive, un mesaj care să convingă viitorii nuntași dar care să și exprime dragostea dintre miri.

Noi vă putem îndruma și în această problemă. Echipa noastră se ocupă cu invitații pentru diverse evenimente, după cum puteți vedea pe site, printre care și nunți. Faptul că avem o activitate de mai bine de 14 ani, ne ajută foarte mult. Știm ce înseamnă o bună organizare și cum trebuie să arate o invitație de nuntă reușită.

Fontul trebuie să inspire romantism, literele trebuie să fie ondulate, totul trebuie să arate impecabil. Forma felicitării trebuie să inspire, să sugereze dragostea incomensurabilă dintre cei doi miri. Textura ei, dimensiunea, toate aceste lucruri împreună vor alcătui o invitație perfectă. Experiența își spune cuvântul și aici ca în celelalte activități cu care ne ocupăm noi. CastelEvents vă va oferi o experiență de basm. Nunta va fi una asemenea banchetelor regale de demult, pe care le găsiți descrise în povești cu atâta zel. Nu degeaba avem numele acesta. Vă veți simți asemenea unor regi în cadrul unor evenimente de basm.

 

             Cele mai reușite și frumoase invitații de nuntă sunt făcute de CastelEvents. Seriozitatea, profesionalismul și creativitatea ne recomandă. Toți clienții noștri au fost mulțumiți de colaborarea cu noi, fapt ce s-a simțit prin recomandările făcute după și prin feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la aceștia. Nu ezitați să ne cereți ajutorul. Noi putem fi soluția ideală pentru dumneavoastră. Și după ce ne ocupăm de invitațiile de nuntă, vă putem oferi multe alte servicii: putem să ne ocupăm de decorarea sălii, de muzică ( avem DJ foarte bun), putem organiza și un moment de karaoke, dacă dumneavoastră doriți. Noi ne putem ocupa și de fotografiere ( avem fotograf dintre cei mai buni și cu mulți ani de experiență), de filmare ( de la FullHD, la 4k și UltraHD), și chiar machiaj, tort, lumini disco, buchet pentru mireasă, lumânări și multe altele. Pachetul nostru este complet și vă veți convinge că dispunem de produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Nunta dumneavoastră va fi spectaculoasă cu noi. Momentele vor rămâne întipărite în mintea invitaților dumneavoastră pentru multă vreme!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share