Castel Events Castel Events

Lumanare Nunta


 

Ce-i mai frumos decât o nuntă? Cred că nimic. Este un moment magic, un adevărat motiv de sărbătoare care trebuie petrecut așa cum se cuvine, cu veselie și voie bună. Bunăstarea e la ordinea zilei, iar distracția absolut necesară. Este un moment unic în viața cuiva și de o deosebită importanță. În primul rând din punct de vedere al petrecerii, care trebuie să iasă perfect și nu în ultimul rând din punct de vedere religios. Să nu uităm că Biserica protejează și încurajează familia. Familia este până la urmă sânul societății și datorită ei, ne formăm ca oameni. Alături de rude, de cei mai buni prieteni și de colegi, cei doi miri trebuie să aibă o noapte de neuitat, o noapte așa cum visează de multă vreme. De aceea, trebuie pregătită din timp nunta, pentru a evita orice fel de inconvenință. Toate aspectele trebuie tratate cu maximum de interes și trebuie să ne gândim de două ori înainte de a lua anumite decizii.

În ceea ce privește nașii, aceștia trebuie să dea dovadă de sprijin și prietenie mirilor, întrucât au avut onoarea de a fi aleși drept părinți spirituali. Ei sunt cei ce vor fi alături de aceștia la starea civilă, la biserică și la masă în timpul petrecerii.

Lumânările pentru nuntă sunt de asemenea de o importanță majoră. De ce? Ei bine, ele simbolizează uniunea, în primul rând spirituală dintre cei doi miri. De aceea ele stau aprinse în biserică, martore la jurământul celor doi miri și sunt ținute de cei doi nași.

Aceste lumânări trebuie să fie speciale. De obicei se optează pentru lumânări mai mari, de diferite culori și decorate foarte frumos cu diverse panglici sau materiale sclipitoare, care să iasă în evidență. Trebuie să se asorteze cu rochia și buchetul miresei, bineînțeles. Ele, prin tradiție sunt cumpărate de nași alături de voalul miresei. Tot tradiția spune că înainte de cununie, ele trebuie purtate separat de către nași, deci aceștia să nu vină împreună cu ele; de asemenea ar fi interzisă aprinderea lor înainte de cununie, iar după ce aceasta se termină, cele două lumânări vor fi înmânate mirilor de către nași. Tot tradiția spune că dacă aprinzi astfel de lumânări într-o casă nouă, sau în ajunul unei sărbători mari, va aduce noroc.

 

Cele mai frumoase lumânări pentru nuntă se găsesc la noi. CastelEvents vă oferă o gamă largă de astfel de produse, de cea mai bună calitate, verificate de cei mai buni oameni în domaniu. Când vine vorba de astfel de momente importante, noi tratăm cu deosebită seriozitate fiecare detaliu care ține de eveniment. O asemenea experiență (de mai bine de 14 ani în domeniul organizărilor de evenimente) ne ajută să cunoaștem eventualele cerințe ale clienților noștri și să le oferim produse și servicii de cea mai bună calitate. Astfel că,  toți clienții cu care am avut colaborări au fost foarte mulțumiți de cum ne-am prezentat și ca dovadă, au făcut numeroase recomandări și altora sau chiar ne-au mai solicitat și pentru alte evenimente. Suntem siguri că produsele și serviciile noastre sunt ceea ce căutați și dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share