Castel Events Castel Events

Tort botez


Un tort de botez reprezintă unul dintre elementele principale ale unui asemenea eveniment. În primul rând pentru că este cerut prin tradiție, iar în al doilea rând pentru că astfel ne arătăm bucuria pentru faptul că avem prilejul  de a avea un copil frumos și sănătos în cinstea căruia sărbătorim. Tăierea și împărțirea feliilor de tort poate reprezenta un moment esențial al unui botez ( cum de altfel este important tortul la orice festivitate: nuntă, zile de naștere, diverse alte evenimente).  El devine un moment cheie, cu care culminează evenimentul nostru. De aceea trebuie să îi conferim o importanță deosebită.

Pentru un tort așa cum ni-l dorim, trebuie să avem în vedere mai multe detalii ale acestuia. Printre acestea se numără în primul rând dimensiunea tortului. Aceasta se alege după bunul dumneavoastră plac, dar se ține cont de aspecte precum numărul de invitați pe care îi avem. Un alt aspect imporant este culoarea sau culorile pe care le alegem pentru el. Poate veni înr-o singură culoare, două sau trei, poate fi colorat în mai multe nuanțe, sau poate avea un caracter de desene animate de exemplu (știm cât de mult iubesc copiii de astăzi asta). Poate, de asemenea avea diferite figurine modelate de specialiștii patiseri, asta la alegerea dumneavoastră. La fel de important este conținutul acestui tort și gustul pe care acesta îl va avea. Toate acestea împreună pot forma un tort ideal pentru botezul copilului dumneavoastră. De aceea fiecare detaliu este important, fiindcă urmărim să lăsăm o impresie bună asupra prietenlor și rudelor pe care le-am invitat. Combinațiile perfecte între toate aceste detalii: mărime, formă, culori, gust, poate fi făcută doar de adevărați specialiști care nu fac aceste lucruri pentru prima dată. Experiența își spune cuvântul și aici ca de fiecare dată.

Dacă vă doriți pentru botezul tânărului dumneavoastră copil cel mai frumos tort și cel mai gustos totodată, ceea ce căutați suntem noi: CastelEvents. Pe lângă multe alte servicii și produse pe care le putem oferi evenimentului dumneavoastră, noi ne ocupăm și de torturi de botez. Specialișii noștri vă vor încânta privirile și papilele cu cele mai reușite produse. Va fi perfect, exact așa cum îl doriți, pentru un eveniment atât de important pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră.

Experiența noastră în domeniul organizării de evenimente, de mai bine de 14 ani, ne va face cei mai buni colaboratori cu putință, fapt dovedit și din experiențele precedente, în care clienții s-au demonstrat de-a dreptul încântați de prestanța noastră, oferindu-ne un feedback pozitiv și numeroase recomandări.

 

CastelEvents vă poate pune la dispoziție și alte servicii de calitate, precum și anumite produse specifice evenimentelor, precum: lumânări pentru botez sau nuntă, artificii și fum greu, rochie de mireasă, machiaje profesionale pentru diferite evenimente, DJ și sonorizare, filmare la cea mai înaltă calitate: full HD, 4k sau chiar UHD, fotografiere, karaoke, proiecții video cu cele mai performante proiectoare, lumini disco, buchete pentru mireasă și multe altele disponibile pe acest site. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar noi vi le vom pune la dispoziție. Suntem siguri că o colaborare cu noi este ceea ce aveți nevoie!

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share