Castel Events Castel Events

Fotografiere


Aparatura noastra: Nikon D750; Panasonic GH4 etc.

Fotografia poate fi considerată una dintre artele moderne, așa încât, pentru realizarea de fotografii bune, este nevoie de studii serioase și multă experiență, dar, la fel ca și în muzică sau pictură, cred că este nevoie de talent. Un fotografie perfectă cere talent în primul rând. Chiar dacă ne mai jucăm noi uneori cu aparatele de fotografiat sau telefoanele mobile, până să ajungem la profesionalismul unui fotograf este drum lung. Pentru o fotografie reușistă este nevoie în primul rând de un aparat foto performant și eficient. Pe urmă este important momentul zilei, fiind esențial pentru alegerea cantității de lumină necesară și pentru reglarea aparatului. Este importantă orientarea pozei, întrucât lumina trebuie să coopereze cu noi, nu să ne încurce. Totodată trebuie menționată dimensiunea fotografiei și numărul de persoane din imagine întrucât astfel stabilim distanța față de ceea ce se surprinde, nivelul de lumină, focalizarea.

Există multe trucuri care ne pot face să arătăm bine în fotografii. Doar un fotograf cu experiență știe cum să ne sugereze să ne poziționăm astfel încât să ieșim perfect în poze. Experiența, la fel ca în toate domeniile, își va spune cu siguranță cuvântul.

Ce mai este important? Dacă de exemplu suntem la o petrecere, un fotograf bun va fi subtil, si va face cele mai bune fotografii fără să deranjeze prea mult ritmul petrecerii. Chiar dacă face poze unor persoane în mișcare, ele trebuie să iasă bine. Asta face diferența dintre un amator și un profesionist.

De ce am amintit toate aceste aspecte mai sus? Ei bine, pentru că ele sunt esențiale, iar noi știm ce înseamnă ca un moment drag să aibă parte de cele mai bune fotografii. Fotografia înseamnă în primul rând amintire. Dacă, în urmă cu ceva ani, existau diferite probleme la developat și unele chiar se mai pierdeau, acum, cu tehnologia de astăzi, nici urmă de așa ceva. Ele se stochează ușor pe diferite tipuri de memorie ca stickuri sau carduri și pot fi păstrate și așa, fără să le mai printezi pe hârtie.

Noi credem că suntem soluția ideală pentru dumneavoastră. Echipa noastră de fotografi a acumulat o experiență incontestabilă în cei 14 ani de când se ocupă cu astfel de activități. Noi vă putem fi alături la orice fel de eveniment, vorbind de la botez, la nuntă, aniversări de zile de naștere, onomashtici, majorate etc. .

Haideți să colaborăm și să dăm viață celor mai frumoase amintiri! Știm cât este de importantă calitatea imaginii, știm ce înseamnă seriozitatea, promptitudinea, punctualitatea, iar aceste lucruri vă pot fi confirmate de către clienții noștri care s-au dovedit foarte mulțumiți, ba chiar ne-au făcut diverse recomandări.

            Fotografia este amintire. Dacă amintirile sunt frumoase, avem un motiv în plus să zâmbim. Zâmbetele dumneavoastră sunt răsplata cea mai mare pentru noi. Dacă un client este satisfăcut și mulțumit, înseamnă că noi face bine ceea ce facem, cum de altfel am făcut-o și până acum. Nu ezitați să ne contactați pentru cele mai frumoase fotografi, făcute de cei mai buni, experimentați, dar mai ales creativi fotografi.

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share