Castel Events Castel Events

Trash the Dress


Trăim într-o societate aflată în continuă schimbare. Dacă până recent țineați la tradiția arhicunoscută a păstrării rochiilor de mireasă de la o generație la alta, acum avem ceva cu totul diferit: Trash the dress. Apărută la sfârșitul secolului al XX-lea în SUA, această practică a cunoscut o popularitate din ce în ce mai mare în spațiul occidental, răspândindu-se și mai departe (chiar și la noi). În ce constă acest nou obicei? Ei bine, el presupune ca după câteva zile de la nuntă, cei doi miri, însoțiți de câțiva prieteni să meargă într-un loc retras,într-un cadru natural,  în care să distrugă rochia de mireasă. Înainte de acest lucru, cei doi își fac numeroase poze în diferite ipostaze împreună (cu cât mai deosebite cu atât mai bine). De ce mai este nevoie? De un fotograf creativ și cu multă imaginație, unul care să vină cu idei grozave și să vă lase amintiri care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Aici intervenim noi! Chiar dacă suntem de acord cu ideea tradițională de păstrare a rochiilor de nuntă, de asemenea apreciem noutatea și spiritul modern. Pentru unii poate, Trash the dress să reprezinte o risipă, însă pentru cei ce o practică, trebuie să devină o artă. Fotografii noștri, foarte pricepuți și de altfel recomandați pentru experiența lor, vă pot face cele mai reușite poze sau vă pot filma în cele mai interesante clipuri video. Noi suntem întotdeauna la curent cu ultimele tendințe și facem tot posibilul să vă oferim materialele într-un timp cât mai scurt. Totodată, aparatura noastră în pas cu utlimele tehnologii, se află într-un continuu actualizare. Vrem să avem mereu ultima aparatură, pentru a pregăti materiale din ce în ce mai de calitate. Să facem din acest Trash the dress o amintire frumoasă care să vă înduioșeze când o veți privi peste ani buni. Să ne gândim împreună la cele mai trăsnite locuri, la cele mai potrivite momente, să alegem cele mai tari peisaje și să creăm astfel amintiri frumoase! 

Echipa noastră vă va fi un partener de nădejde, un colaborator, un prieten. După experiența noastră îndelungată în domeniul audio-vizualului și după diverse servicii oferite diferitor tipuri de clienți, am câștigat încrederea a multe fețe zâmbitoare și umplute de satisfacție. 

Trash the dress poate fi acel imbold de care aveți nevoie, care să condimenteze puțin proaspătul mariaj, care să dea acea culoare, să deschidă noi perspective, să aducă noi idei. 

Tot ce aveți nevoie este: un mire, o mireasă în splendida-i rochie albă și chef de poze. De restul ne ocupăm noi! Vă vom surprinde în cele mai frumoase și speciale momente, vă vom crea un motiv în plus de bucurie. De asta suntem noi aici! Să aducem bucurii. Acesta este până la urmă cel mai important lucru pentru noi. Momentele reușite ne recomandă și dacă clientul este mulțumit înseamnă că am făcut treabă bună. Contactați-ne dacă doriți un Trash the dress reusit si de neuitat. Având în spate diferite experiențe, printre care și aceasta, vă putem garanta calitatea și eficiența produselor noastre.

 

 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share