Castel Events Castel Events

Rochie nuntă


Care credeți că este cel mai atrăgător personaj al unei nunți? Cine este în mijlocul atenției și toată lumea spune: „Vai, cât este de frumoasă!”? Ei bine, despre mireasă este vorba. Ea trebuie să fie cea mai frumoasă femeie a serii, trebuie să atragă toate privirile cu frumusețea și grația ei. În minunata ei rochie albă, ea va străluci alături de frumosul ei „prinț” care îi va fi consort de acum încolo.

De la pețitul simbolic al fetei, până la dansul mirilor( care poate fi făcut să arate extraordinar dacă folosiți efecte ca fumul greu și câteva lumini – puteți căuta în aceast site mai multe detalii), mireasa trebuie să arate perfect. De aceea este foarte importantă, aș spune: printre cele mai importante lucruri de la o nuntă, alegerea rochiei de mireasă. Ea trebuie făcută cu mare atenție. În primul trebuie să fie ceea ce place miresei. Dar s-ar putea să îi placă mai multe și să aibă nevoie de un sfat, de o îndrumare.

Cele mai frumoase rochii de mireasă le am intalnit la evenimente. CastelEvents vă poate oferi rochia ideală pentru nunta dumneavoastră. Cu siguranță vă va face superbă în ea și toți invitații se vor minuna de cum arătați în ea.

Dintr-o gamă variată, puteți alege rochia perfectă, având disponibile rochii la diferite prețuri. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați. Echipa noastră vă poate de sfaturi și vă poate face anumite sugestii pentru o alegere cât mai bună.

De asemenea croitoreasa noastră (dna Rely: 0732.389.615) vă poate face anumite ajustări sau poate să se ocupe și de ținuta altor nuntași, poate chiar și a mirelui, a domnișorilor și a domnișoarelor de onoare, a nașilor. Îmbrăcămintea de la o nuntă este esențială. Ea spune ceva despre noi. Și dacă vrem să atragem atenția, ei bine, atunci trebuie să avem mare grijă la ceea ce alegem.

Experiență în domeniul organizării de evenimente ne face să găsim rochia ideală pentru dumneavoastră. De aceea este recomandat să colaborați cu noi. Pentru că știm cum trebuie să arate o nuntă perfectă. Iar mireasa este element cheie pentru o nuntă. Pe lângă rochia de mireasă, noi mai putem veni și cu tortul. De asemenea ne putem ocupa de machiaj. Machiajele pe care le fac specialiștii noștri sunt profesionale și apreciate de toți clienții noștri.

De mai bine de 14 ani ne ocupăm cu astfel de activități, iar feedbackul primit a fost întotdeauna unul pozitiv. Vrem să vă convingeți  dumneavoastră personal de realitatea acestui lucru, trăind o experiență frumoasă de care să ne ocupăm noi. De asemenea, după cum puteți vedea și pe site, noi facem invitații și pentru nunți și botezuri. Mai avem în ofertă multe alte servicii și produse, care ar putea transforma un eveniment normal într-unul de basm. Nu degeaba ne numim CastelEvents: cu noi veți trăi un basm. Vă veți simți regi și regine, trăindu-vă cele mai frumoase vise.

Pentru nunta dumneavoastră, noi suntem răspunsul pe care îl căutați dumneavoastră. Noi suntem colaboratorii dumneavoastră de încredere care dau dovadă de seriozitate, punctualitate și atitudine pozitivă și prietenoasă. Abia așteptăm să vă transformăm nunta în cel mai frumos vis.

 

 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share