Castel Events Castel Events

Tort nuntă


Tăierea primei felii din tortul miresei - un moment culminant al nunții am putea spune. Atunci când cei doi tineri îndrăgostiți taie prima felie de tort, toată sala este în aplauze și toată atenția se concentrează pe ei și pe tort. Asta se întâmplă la fiecare nuntă, indiferent de zona din țară în care ar avea aceasta loc. A devenit o tradiție și este simbolică pentru tinerii căsătoriți, întrucât este și prima activitate pe care o fac împreună de când s-au căsătorit. Ea sibolizează sprijin și solidaritate reciprocă, doi piloni importanți ai unei căsătorii fericite și trainice. Astfel că, acest tort este foarte important într-un eveniment de o asemenea frumisețe. De ce? Ei bine, în primul rând că este un element care cu siguranță nu poate lipsi de la o nuntă, iar în al doilea, dar nu ultimul rând, pentru că el va spune ceva despre cum sunt cei doi miri: el este imaginea lor în oglindă și de aceea trebuie să i se acorde o importanță deosebită.

Un tort de nuntă poate să fie în multe feluri: dimensiunea poate să difere foarte mult, aspectul poate să difere de la ceva normal, comun la ceva extravagant sau deosebit de diferit, original. O altă trăsătură importantă o presupun culorile pe care le combinăm atunci când facem sau comandăm un tort de nuntă. El poate veni într-o singură culoare de exemplu, poate veni cu două sau trei, sau poate fi de-a dreptul un joc de culori. Un alt aspect important îl presupune forma pe care îl are acest tort. Poate avea diferite forme, după opțiunea clienților, poate să fie sau nu supraetajat. Dincolo de toate aceste aspecte, nu trebuie să uităm unul estențial: conținutul tortului, altfel spus din ce este făcut și ce gust va avea. Asta este foarte important pentru că aprecierile apar imediat după gustarea lui. Nimeni nu vrea ca invitaților lui să nu le placă gustul tortului, suntem siguri de acest lucru. Combinația de gusturi trebuie făcută de bucătari și patiseri profesioniști, care știu să îmbine gusturile, așa încât să placă tuturor. Toate aceste detalii trebuie tratate cu maximum de importanță, dacă vrem ca totul să iasă așa cum ne dorim. O nuntă este un eveniment complex din acest punct de vedere, fiindcă sunt multe lucruri la care trebuie să ne gândim din timp și cărora trebuie să le acordăm o deosebită importanță. Am putea spune că este chiar cel mai complex eveniment din acest punct de vedere.

Pentru cel mai reușit tort de nuntă, așa cum vi l-ați dorit dumneavoastră din totdeauna, trebuie să apelați la noi: cea mai serioasă echipă care se bucură de o experiență în domeniul organizării de evenimente de mai bine de 14 ani. CastelEvents va  fi încântată să știe că a avut deosebita onoare de a aduce zâmbete pe chipul a doi tineri îndrăgostiți care sunt la început de drum. Specialiștii noștri vă vor pregăti cel mai frumos și cel mai gustos tort cu putință: suntem siguri de acest lucru. De aceea, tot ce trebuie dumneavoastră să faceți este să ne contactați( pe lângă acesta, noi vă putem ajuta cu o mulțime de alte aspecte ce pot ține de o nuntă, și nu numai). Nunta vă va fi una de poveste! Suntem siguri de asta!

 

 

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share