Castel Events Castel Events

Taierea Moțului


S-a făcut un an de când Dumnezeu v-a oferit cel mai frumos cadou posibil: un copil, o emblemă a sufletului vostru, o prezență inocentă și minunată care vă bucură fiecare zi din viață. La noi la români, împlinirea primului an din viața unui om reprezintă prilej de mare sărbătoare. De aceea, într-un cadru festiv, obișnuim să organizăm: Tăierea moțului. Ce este această sărbătoare? Ei bine, conform datinii românești, în primul an de viață, copilului nu i se taie niciun fir de păr, așteptând să trateze în mod festiv acest eveniment. Nașii se adună cu părinții copilului și pregătesc o petrecere în mod normal între rude și prieteni apropiați, nașii făcând diverse cadouri pruncului, precum bani, podoabe, chiar și animale, care să întregească legătura dintre făt și părinții lui spirituali.

Pruncul este îmbrăcat în haine alese și el reprezintă sufletul petrecerii și de altfel motivul ei.  Toată lumea petrece în cinstea împlinirii unui an și a primei tunsori, ca dovadă a creșterii sănătoase a copilului. Chiar dacă această tradiție nu ține de obiceiul religios, ea a devenit foarte utilizată de români și este deja o tradiție întinsă pe tot spațiul românesc. De obicei, acest obicei merge mână în mână cu un altul, Tăierea turtei care se ceremoniază în mod normal în același timp.

 

De ce este nevoie la acest eveniment? Ei bine, este nevoie de cineva care să aducă bunăstarea. De cineva care să se ocupe de imaginea sălii de petrecere, de ambientul sonor, de artificii ( în cazul în care doriți dumneavoastră ). Noi vă punem la dispoziții multe servicii, care, împreună, pot crea o petrecere perfectă în cinstea băiețelului sau a fetiței dumneavoastră. La fel ca și alte evenimente, și acesta este foarte important și, dacă vreți să îl manifestați, el trebuie să iasă perfect. Noi avem experiențe cu astfel de petreceri și știm cum se organizează ele. Vă putem recomanda un local bun, întrucât în cei mai bine de 14 ani de experiență, am ajuns să cunoaștem și să apreciem cele mai potrivite localuri. Dj-ul nostru este unul foarte priceput și vă va încânta de-a dreptul auzul cu cela mai bune piese pe care le doriți dumneavoastră, sau vi le poate sugera el, din îndelungata  lui experiență. Ceea ce mai putem face pentru dumneavoastră este să vă oferim servicii de fotografiere și filmare la cea mai înaltă calitate, așa încât aceste amintiri dragi să fie păstrate așa cum se cuvine. Copilului i-ar plăcea enorm să se poată vedea peste câțiva ani în postura în care este acum. Clienții noștri de până acum ne-au făcut bune recomandări și credem că după o colaborare cu noi și dumneavoastră veți proceda la fel.  Haideți să facem din Tăierea Moțului un eveniment pe cinste, pe care să îl țină minte toți prietenii dumneavoastră și toate rudele și de care să își amintească multă vreme de acum!  Da-ți-ne șansa să vă demonstrăm că suntem alegerea perfectă pentru astfel de aniversări și nu vă vom dezamăgi nici pe dumneavoastră, cum de altfel, nu am dezamăgit niciun client de-al nostru.

Scrieti-ne
Sunati-ne
Share